Laat ons verhaal beginnen bij de ingrediënten

- 1 man, vader en designer
- 1 vrouw, moeder en werkzaam met kinderen in de sociale sector
- 3 heerlijke kinderen
- bergen creativiteit
- duizend en een ideeën
- zin in ondernemen
- lef gecombineerd met enthousiasme
- en ons konijn Jip met de 2 goudvissen

Omdat wij eigenlijk altijd vol ideeën zitten hebben wij al zoveel briljante luchtkastelen gebouwd, dat er niet genoeg koningen en koninginnen op de wereld zijn om ze te vullen.

Gesprekken in de auto op vakantie, op een terrasje in de zomer of hangend op de bank bij de kachel leveren vaak weer hele bergen aan ideeën en concepten op.
Misschien is dat ook niet zo gek, Peter is industrieel ontwerper en doet voor zijn vak niet anders dan het bedenken van de beste en mooiste oplossingen voor producten. Saskia lost in haar vak ook iedere keer op creatieve wijze samen met anderen problemen op.

Van alle ideeën die Peter al jaren schetst in zijn boeken werd het tijd om onze droom te realiseren en onze ideeën om te zetten in een familiebedrijf. Een super avontuur wat al prachtige resultaten heeft opgeleverd.

Wij worden er altijd ontzettend blij van als producten goed ontworpen zijn en met liefde worden gemaakt waarbij rekening is gehouden met mens en milieu. Het is onze missie om met Jipfish een merk neer te zetten met mooie ontwerpen waar ouders en kinderen blij van worden.