Jipfish Wagon

Past de Jipfish Wagon in mijn auto?

Jazeker! Hij past zelfs in de meeste kleine auto’s! Hij vouwt in een handomdraai in en de wielen klik je er met gemak af.

 

Hoe berg ik de Bolderkar op?

De Bolderkar is opvouwbaar waardoor hij makkelijk is op te bergen. Hij kan aan de muur worden opgehangen met het ophang systeem en is dan slechts 20 cm diep.

 

Hoeveel kan er in de Wagon?

De Wagon kan maximaal 80 kilo dragen.

 

Is het zwaar om de Wagon te trekken?

Nee! Zelfs wanneer hij vol zit is hij met gemak achter je aan te trekken en volgt de Wagon je met gemak in alle bochten. Door de hoogwaardige kwaliteit luchtbanden kan hij ook makkelijk over verschillende terreinen rijden.

 

Wat doe ik als mijn band zacht is?

Net als bij de fiets kunnen de banden na verloop van tijd wat zachter worden. Je kan ze dan bij ieder tankstation even oppompen.

 

Kan ik mijn kinderen erin vervoeren?

Ja, je kan er met gemak twee kinderen in vervoeren als kinderen al goed zelfstandig kunnen zitten (vanaf 1,5 jaar). Je kan er een setje veiligheidsgordels bij bestellen zodat ze niet kunnen gaan staan tijdens het rijden.

 

Wat als ik een vraag heb over de Wagon?

Als je een vraag hebt kun je een mail sturen naar hello@jipfish.com of bel (telefoon: 070 205 91 10)

 

Jipfish Swing

Kan de Jipfish Swing buiten hangen?

Ja, de schommel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan regen het multiplex is watervast verlijmt. Vervolgens is deze afgewerkt met een blanke lak die geschikt is voor buiten gebruik en een UV beschermende werking heeft om verkleuring in de zon te verminderen. Door hem in de winter binnen te halen krijgt hij wel een langere levensduur.

  

Waar hang ik mijn schommel op?

Dat is voor iedereen natuurlijk verschillend maar er zijn altijd meer mogelijkheden dan je denkt. Als je ruimte hebt in je tuin kan hij aan een schommelrek of misschien heb je een mooie boom. Aan de rand van het balkon of in de deuropening.

Ook in huis zijn er tal van mogelijkheden. Aan een balk op zolder, een deurpost of misschien gewoon in de kinderkamer of woonkeuken. Eigenlijk kan hij overal! Door de ringen haal je hem ook makkelijk weer even weg om hem op te bergen of ergens anders te hangen.

 

Hoe hang ik mijn schommel op?

Wij raden aan om de schommel op te laten hangen door een vakman. Hoe je de schommel het beste bevestigd heeft namelijk veel te maken met de plek waar hij komt te hangen. Een balk vraagt om andere methode dan een betonnen plafond.

 

Kan er een volwassene op de schommel?

Ja dat kan, het maximaal houtbare gewicht is 80 kilogram. Zorg er wel voor dat de schommel vakkundig is bevestigd.

 

Wat als ik een vraag heb over de Swing?

Als je een vraag hebt kun je een mail sturen naar hello@jipfish.com of bel (telefoon: 070 205 91 10)

 

Bestellen

Waar kan ik producten van Jipfish kopen?

Je koopt de bolderkar of schommel rechtstreeks van de ontwerpers en de makers via onze web-shop. Binnen enkele dagen nadat je je product hebt besteld heb je hem in huis. Je kunt met iDeal betalen of een overschrijving per bank doen.

Kan ik producten van Jipfish bestellen vanuit het buitenland?

Ja dat kan zeker. Neem contact met ons op per mail dan regelen we het. Verzendkosten zullen per land en pakketgrootte variëren.

 

Verzenden

Hoe weet ik dat mijn bestelling is verzonden?

Nadat het geld is ontvangen wordt het pakket verzonden en ontvang je van ons het track-n- trace nummer zodat je kan volgen waar je pakket is.

Wat is de levertijd?

Binnen Nederland een week. Buiten Nederland zal dat langer duren, dat is per land verschillend.

 

Service

Er is iets mis met mijn aankoop, wat kan ik doen?

Neem contact op met ons via hello@jipfish.com eventueel met foto’s of bel (telefoon: 070 205 91 10)