• Jipfish in de JAN!

  Super! we staan in de JAN deze maand (juni 2017), op pagina JANTJE STIJL en wel 2x!

  Dit is wat ze over ons schrijven:

   

   

   

   

  Read more

 • Jipfish in Ouders van Nu

  Echt super om in een tijdschrift te komen met onze Jipfish Wagon, en niet zomaar een tijdschrift!

  Dit is wat Ouders van nu over onze bolderkar schreef...

  AAN DE ROL

  Wil je peuter echt niet meer in de buggy, maar loopt ie (nog) niet zo lekker door als je op pad gaat? Zet hem in de bolderkar! Dit exemplaar is simpel inklapbaar, dus het is geen sta-in-de-weg.

  opvouwbare bolderkar

  Read more

 • Jipfish in VTWonen

  Omdat we zelf best wel fan zijn van de VTWonen waren we natuurlijk super trots te zien dat we er met onze Jipfish Wagon in stonden!!

  Lees hier wat ze over ons hebben geschreven...

  Inpakken en wegwezen

  Middagje park of ommetje naar school? Alles kan mee, van stoel tot bal, van lunch tot kiepauto en dan is er ook nog wel een plekje voor iemand met moee voetjes. Ontwerper Peter Roeland liet zich voor deze hippe bolder Wagon inspireren door zijn drie eigen stoere kinderen. En stoer is hij zeker!

   

  opvouwbare bolderkar

  Read more

 • UrbanMoms over Jipfish

  HIP EN HAAGS: DE JIPFISH WAGON
  Net als de meeste Randstedelingen heb ik helaas geen grote schuur tot mijn beschikking. Opbergruimte blijft een schaars goed en daarom kan ik erg blij worden van slimme en mooie (het oog wil ook wat en misschien is opbergen dan minder noodzakelijk) oplossingen. Zoals de Jipfish Wagon, een opklapbare bolderkar.

  Ontworpen in Den Haag en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
  Peter Roeland, industrieel ontwerper, is het brein achter de Jipfish Wagon en runt de zaken nu samen met zijn vrouw Saskia. Peter ontwerpt normaal gesproken vooral voor anderen en wilde nu ook weleens zelf iets creëren, zonder zich aan anderen te conformeren.
  Als vader van drie kleine kinderen kwam hij vervolgens op het idee om de ouderwetse bolderkar een nieuw uiterlijk te geven en aan te passen aan de behoeften van de stadse mens. Wat Peter kenmerkt, is dat hij het belangrijk vindt om met goede, duurzame materialen te werken.
  Hij wil de afvalberg zoveel mogelijk beperken en is van mening dat de verantwoordelijkheid daarvoor niet bij de consument moet liggen, maar bij de ontwerper. Voor zijn ontwerpen gaat hij daarom op zoek naar de beste materialen.

  Van wasmand tot kar
  De totstandkoming van de Jipfish Wagon nam enkele jaren in beslag. Dat kwam vooral omdat het ontwerpen en de materiaalkeuze allemaal naast het reguliere werk moest gebeuren, dus in de avonduren en in de weekenden. Om te testen hoe groot de kar moest worden, gingen de kinderen in de wasmand en timmerde Peter een prototype, een houten bak met pvc-buizen. Dat er veel liefde en energie in het karretje is gestoken, is te zien! Het eindresultaat is een fijn, blits karretje. Met een oerdegelijk frame en een bak van mooi gebogen berkenhout. Niet goedkoop, maar wel een kar waar je jaren plezier van kunt hebben en die je overal mee naar toe kunt nemen. Op naar het strand of de kinderboerderij! De Jipfish Wagon is online te koop via jipfish.com. Daar vind je ook een filmpje waarop te zien is hoe je de kar kunt inklappen.

  http://urbanmoms.nl

  Read more

 • Hip & Hot over Jipfish

  Door Judith van Wijk

  Wie mij volgt op Instagram heeft ‘m al met enige regelmaat voorbij zien komen: de Jipfish bolderkar. Wat een superfijn ding is dat zeg! Zo handig met kinderen. Je laadt ‘m vol met spullen, kind erbij en gaan. Geen gesjouw met spullen naar het strand, geen gedoe met boodschappen die te zwaar zijn, geen gezeul met de picknickspullen in het bos. De Jipfish bolderkar is een perfecte oplossing voor iedereen met kinderen die van uitstapjes houdt.

  Design

  Ja, hij is best duur, en ja, je kunt ook veel goedkopere bolderkarren op de kop tikken, maar zie het even in het juiste perspectief. De Jipfish bolderkar is namelijk een bijzonder design. Je moet er van houden, maar de ronde bak, het hippe kleurtje (keuze uit 6 verschillende!) aan de binnenzijde en de look & feel maken het ’t geld zeker waard. Daarbij is veel aandacht besteedt aan de praktische bruikbaarheid van het design. De bolderkar is heel fijn wendbaar kan helemaal uit elkaar zodat ie goed mee kan in de auto. Bovendien is hij veilig door het kinderzitje wat je kunt maken met het riempje.

  Toepassingen

  Je kunt ‘m overal voor gebruiken. Wij namen ‘m bijvoorbeeld mee naar Newcastle, waar we het Harry Potter kasteel zouden bezoeken. De bolderkar nam minder plek in de auto in dan de kinderwagen. Bovendien kunnen er meer kinderen tegelijk in zitten. Fee sowieso, maar ook Yuren en Lenthe konden er in zitten als ze moe waren. We legden er wel een dekentje in, zodat ze niet te hard zaten.

  Ga je picknicken of naar het strand, dan vul je de bolderkar met de koelbox, de handdoeken, het picknickkleed en de parasol. Eventueel is er dan zelfs nog ruimte voor 1 kind. Zo loop je niet te sjouwen, maar wandel je comfortabel naar de plaats van bestemming.

  Zelfs boodschappen doen is met de Jipfish bolderkar ideaal. Ik had organiseerde laatste een feestje en had nogal wat nodig, waaronder een kratje bier en heel wat flessen limonade en wijn. Zonder de bolderkar had ik zeker 5 keer moeten lopen, of met de auto moeten gaan. Nu liep ik zo de stad in, laadde de kar vol en ging weer naar huis.

  Bij langere wandelingen over een vlakke ondergrond willen de kinderen er ook regelmatig in. De jongste 3 zijn nog snel moe en even uitrusten in de bolderkar is dan erg fijn.

  http://www.hipenhot.nl/jipfish-bolderkar/

   

  Read more